top of page

Støtte til tiden efter fødslen

Med denne pakke ønsker vi at hjælpe jer med at skabe de bedste betingelser for en efterfødselstid, hvor der er plads, tid og ro til at integrere fødslen, lande i det nye forældreskab, blive velernæret og få etableret en god amning.

Vi oplever, at der ikke er meget kultur for at værne om denne tid, også kaldet det 4. trimester herhjemme, og det ønsker vi at være med til at gøre op med.

Det er vigtigt, at moderen har gode chancer for fysisk at komme sig over fødslen og derigennem forebygge gener senere hen. Lige så vigtigt er det, at der er rum og plads til at integrere den kæmpe oplevelse det er at blive forældre, uanset om det er for 1. eller 4. gang.

Det er vigtigt, at der i den første tid, hvor mor og barn er særligt modtagelige og lever i en slags symbiose, bliver værnet om de rette rammer for en god tilknytning (også med eventuel partner). De rette rammer er ligeledes vigtige for en god ammestart, og det er i det hele taget vigtigt, at der er god mulighed for at bliver næret og ernæret på rette vis.


Vi tilbyder hjælp til forberedelse og tilrettelæggelse af denne tid og vil derfor gerne mødes med jer allerede inden jeres guldklump kommer til verden.

De fleste af nedenstående punkter inkluderer begge forældre, og vi vil til hver en tid invitere til partnerinddragelse, så det bliver en fælles rejse ind i forældreskabet.


Vi tilbyder


1 møde med Borja før fødslen af 1-1,5 times varighed

1-2 online/mail/telefonisk møde med Borja efter fødslen

2 møder med Thea før fødslen af ca. 2 timers varighed

2-3 møder med Thea efter fødslen af 2 til 2,5 timers varighed


Vi tilrettelægger indholdet efter jeres behov, men som udgangspunkt er det vi kan tilbyde:

  • Støtte og vejledning til optimal kost med fokus på helbredet efter fødslen for at fylde kroppens reserver godt op, være oplagt til forældreskabet og amning, og forebygge lidelser som udmattethed, stress, manglende koncentrationsevne og efterfødselsdepression. Vi forebygger fremtidige generationers genetik og holder din krop stærk og ernæret til eventuelt kommende graviditeter.

  • Støtte og vejledning til at skabe de bedste betingelser for et godt 4 trimester med fokus på efterfødselskroppen, integration af fødslen, én mere i familien, tilknytning, de rette rammer, psykisk, spirituel og fysisk overgang, netværk og støtte.

  • Støtte og vejledning til at skabe de bedste betingelser for et godt ammeforløb. Ammestillinger, sutteteknik, den første amning, de rigtige rammer for en god start, fødslens betydning for amning, baby trivsel, hyppige udfordringer, snak om tidligere ammeforløb.

  • Støtte til amning efter fødslen. Jeg gør mit bedste for at hjælpe med at overkomme eventuelle udfordringer ved amningen, og bliver til du føler dig helt tryg.

  • Samtale om fødslen, afspændingsmassage og rebozolukning. På fineste vis, afsluttes en cirkel for at starte en ny. Dette møde vil være af mere ceremoniel karakter hvor vi taler om fødslen hvis det giver mening for dig/jer, mor modtager en afspændingsmassage og slutvis en rebozolukning (læs mere om afspændingsmassage og rebozolukning i menuen)

  • 2 økologiske luksus-salver til ømme brystvorter og røde babynumser af olieudtræk fra hjemmedyrkede og vildthøstet lægeurter, bivoks, sheasmør og olivenolie.

  • 2 liter hjemmelavet bone broth ved første hjemmebesøg efter fødslen

  • Motherwarming og moderkageaftryk kan tilkøbes (kontakt for mere information)


Pris: 6000kr (inkl. moms)

Ratebetaling er mulig. Kontakt os hvis du ønsker dette, så finder vi en løsning.

bottom of page