top of page

Rebozomassage og lukning hvis du har mistet
 

Jeg tilbyder blid rebozomassage til/jer som har mistet jeres baby i graviditeten, under fødslen eller i tiden derefter. m
Massagen foregår rygliggende og har til formål at facilitere en positiv kontakt med kroppen efter at have mistet. Massagen kan hjælpe med at bringe ro til nervesystemet, afhjælpe spændinger, forbedre søvn, hjælpe ddig til at føle dig holdt og omsluttet i de følelser der måtte være forbundet med tabet.

Rebozomassagen kan bestilles adskilt eller sammen med en rebozolukning.


Rebozolukning er en simpel, blid, kærlig, smuk og kraftfuld ceremoni, som udføres ved store livsomvæltende begivenheder som som det kan være at føde såvel som at miste et barn..

Rebozolukningen har til formål at slutte en cirkel for at åbne en ny og kan hjælpe dig til at lande i din kropdin krop efter at have mistet og hjælpe til at forløse spændinger og integrere de følelser forbundet med at have  graviditeten og med at have mistet.

Rebozolukning foregår liggende, og du vil blive bundet stramt ind af rebozoklædet forskellige steder ned langs kroppen. 

Inden rebozolukningen vil jeg servere en kop ceremoniel cacao og du vil have mulighed for at dele din oplevelse omkring at have mistet og sætte en intention for hvad denne lukning skal være for dig. 

bottom of page