top of page

Rebozomassage

Rebozomassagen er blevet brugt i århundreder af traditionelle mexicanske jordemødre som et vigtigt redskab i forbindelse med graviditet og fødsel og blev bragt til Danmark for godt og vel 20 år siden.


Massagen udføres med et langt klæde (kaldet en rebozo) som gør det muligt at massere dybdegående i og med af kroppen rystes helt ind til kernen.

Væv, ligamenter og muskler sættes i bevægelse og kroppen får mulighed for af slippe spændinger, der ellers kan være svære at komme til.


Når disse spændinger slipper, får livmoderen bedre plads, og dermed får baby bedre bevægelighed og mulighed for at lægge sig mest hensigtsmæssigt i bækkenet.


Udover det kan rebozo virke lindrende for den tunge gravide krop, give velvære og ro, facilitere et positivt møde med kroppen og være med til at styrke forbindelsen til din baby.


Rebozomassagen er sundhedsfremmende og kan hjælpe til at opbygge et stort overskud og modstandsdygtighed i graviditeten, som kan være gavnligt, når du går fødslen i møde og skal til at starte din rejse som mor.

Man behøver ikke ”fejle noget” for at få gavn af en rebozomassage. Tværtimod, jo før du kommer i gang, desto bedre!


Rebozomassagen udføres i forskellige stillinger, alt efter hvad der giver mest mening for lige præcis dig og din krop. Den kan udføres stående, rygliggende, sideliggende, siddende, på alle fire og sågar med hovedet nedad.


Jeg vil muligvis bruge mine hænder til at massere undervejs, guide dig i din vejrtrækning til større nærvær, hvis det giver mening for processen.


Rebozomassage er for alle, første eller flergangsfødende med relativt ukomplicerede graviditets forløb.


Hvis du er i tvivl om rebozo er for dig, så spørg din jordemoder.


Pris: 60 min rebozo koster 450kr (inkl. moms)

Rebozolukning

Dette er en simpel, blid og kraftfuld ceremoni, som udføres med det formål at slutte en cirkel for at åbne for en ny. Samtidigt er det en taksigelsesceremoni til kvinden som har båret og født et barn.


Rebozolukning foregår liggende, og du vil blive bundet stramt ind af rebozoklædet forskellige steder ned langs kroppen. Formålet er at fortælle kroppen, at graviditeten og fødslen er afsluttet og en ny cyklus som mor kan begynde.


Rebozolukningen er en fysisk, følelsesmæssig og spirituel lukning efter den meget åbnende oplevelse det er at være gravid og føde (vaginalt eller ved mavefødsel).


Rebozolukningen kan hjælpe med at integrere graviditeten og fødslen samt forløse følelsesmæssige og fysiske spændinger forbundet herved. Den kan virke rensende og fornyende.


Vi er alle forskellige og vil opleve denne lukning forskelligt


Jeg vil starte rebozolukningen med en samtale om fødslen, hvis ønsket, og en helkropsmassage. Derefter udføres lukningen med rebozoklædet.

Jeg har brug for en hjælper (eventuelt partner eller veninde), som du har lyst til skal bevidne dig og være med til denne smukke ceremoni, samt én der kan være med din nyfødte.


Pris: 2 til 2 en halv time

Rebozolukningen 700kr (inkl. moms)

bottom of page